All my work is limited items, design with love, Soransonart puts art on canvas,
metal, plexi, jewellery, aluminium, furniture, sculpture and ishiart.

Modern konst Anna Soranson

Om Anna

Mitt namn är Anna Soranson med lång erfarenhet av akrylmålning. Jag målar mestadels i akryl med starka färger på canvas, metall, aluminium, plexiglas, furniture, jewellery, sculpture och ishiart. Alla mina konstverk är unika och det finns endast 1 ex av varje. Jag har alltid haft ett stort intresse för färg, form, design och min ambition är att skapa konst som berör och lockar till egna tolkningar. Konsten är färgstark och oftast inspirerad av kvinnokroppar och ansikten där abstraktioner möter det naturalistiska. Inspiration till min konst hämtar jag från det som händer i min omvärld, från mina tankar och ofta undermedvetna funderingar. Anledningen till att jag målar kroppar och ansikten är min fascination av alla de känslor vi upplever och tankar vi tänker. Jag har ställt ut på Konstutställningar, Konstrundor, Gallerikvällar, Samlingsutställningar mm.

Hoppas att ni får en minnesvärld upplevelse.

Anna Soranson

Swedish Artist

Soransonart  made in  Malmö,  Sweden

Samtliga originalkonstverk är avsedda för köparens eget bruk och får inte kopieras eller på annat sätt mångfaldigas. Samtliga rättigheter avseende konstverken tillhör Anna Soranson och är skyddade enligt lagen om upphovsrätt. Publicering eller annat utnyttjande av konstverken får endast ske med skriftligt tillstånd av konstnären.