Leveransvillkor

För att handla på denna webbplats måste du ha fyllt 18år eller ha målsmans godkännande.

När du handlar på denna webbplats levererar vi endast till adresser inom Sverige, utanför Sveriges gränser tillkommer en extra kostnad maila oss på  kundtjanst@soransonart.com

Ångerrätt

Du har alltid ångerrätt i 14 dagar i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom
14 dagar från det att du eller ett ombud till dig tagit emot den beställda varan (ångerfristen). Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum du tog emot varan och meddela oss om att du utnyttjat din ångerrätt. Varan ska skickas väl emballerad, vara oanvänd och i original förpackning.

Internethandel, postorder- och telefonförsäljning regleras i distansavtalslagen. Lagen gäller när en konsument handlar något av ett företag utan att köpare och säljare träffas. Sådana köp kallas distansavtal.

Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Öppetköp

Vi tillämpar Distanshandelslagen för att du ska kunna känna dig lugn och trygg i ditt köp. Det innebär att du har full returrätt i 14 dagar från det att du tagit emot din vara. Mer information hittar du på http://www.konsumentverket.se/lagar–regler/lagar/e-handelslagen/

Leverans

Leveranstiden är normalt 3-5 arbetsdagar inom Sverige.

Samtliga leveranser sker efter avisering. Vid utlämning/leverans av produkterna ska ni alltid uppvisa legitimation. Endast personen med namnet på paketet får hämta ut det hos ombudet. I vissa fall förekommer även hemleverans.

Vid Skada

Om produkten är skadad vid leveranstillfället bör detta anmälas omgående till  kundtjänst eller till transport bolaget. För att vi ska kunna reklamera skadan gentemot vår transportör behöver vi anmäla transportskadan till denne inom 1-3 dagar. Vi är därför tacksamma om ni anmäler skadan inom denna tid. Detta gäller såväl synliga som dolda transportskador och det är därför viktigt att ni packar upp och kontrollerar att produkten är felfri så snart som möjligt efter mottagandet.

Retur

Om du inte är nöjd med varan har du rätt att returnera den inom 14 dagar. Ta alltid kontakt med kundtjänst   kundtjanst@soransonart.com   innan du skickar tillbaka en vara.

Ej utlösta paket

Paket som ej avhämtats förbehåller vi oss rätten att debitera för de faktiska kostnader som uppstår i samband med din order för närvarande 180kr ( som avser returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift). Efter 14 dagar hos ombudet så skickas paketet tillbaka till oss.

Frakt

Fraktkostnad är 69kr som täcker en del av plock, hantering, paketering och frakt av din order.
Vi sampackar och samfraktar alltid när du köper mer än en produkt, givetvis ingår alltid emballage. Vi samarbetar med Dhl och Posten när det gäller frakter.

När du handlar på denna webbplats levererar vi endast till adresser inom Sverige, vid köp utanför Sveriges gränser tillkommer en extra kostnad. Maila kundtjänst.

Beställning

En beställning via internet är genomförd när du erhållit en orderbekräftelse från oss. Skulle vi av någon händelse inte kunna leverera varan du beställt, återbetalar vi motsvarande belopp omgående.

Betalsätt

Här kan du välja mellan att betala med klarna faktura, Kort, direktbetalning, bank id eller klarna delbetalning.  Om du valt något av alternativen för fakturabetalning genom klarna görs en automatisk kreditkontroll vid varje köptillfälle av klarna som bedömer om fakturabetalning kan godkännas eller inte. Betalningsvillkoren vid faktura är 14 dagar från beställningsdatum. Det krävs att du är folkbokförd på den adress som du uppgett i din beställning. Vid försenad eller utebliven fakturabetalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, för närvarande 60 kr samt dröjsmålsränta. Är fakturabetalningen mer än 20 dagar försenad tillkommer ytterligare en avgift på 180 kr. Fakturan mailas till den e-post som angavs vid köpet och skickas inte i pappersform på posten. Vanligtvis skickas fakturan på mail efter någon dag som paketet lämnat vårt lager.

Alla priser som anges är inklusive moms och skatt. Priset som du bekräftar när du slutför din beställning är det belopp som du debiteras för.

Vid eventuellt frågor angående din betalning ring direkt till oss i Malmö på  040-88 101

 

Felaktiga priser och fel på webbplatsen

Observera att prissättningsfel, skrivfel eller andra typer av fel och misstag kan förekomma ibland, men vi gör allt för att alla priser och information skall vara rätt men ibland kan det göras fel vid tex. uppdateringar och prisjusteringar mm. Då förbehåller vi oss rätten att markulera beställningen och vi tar kontakt med dig genom e-post.
Delar av webbplatsen uppdateras dagligen.

Personuppgifter

De personuppgifter du uppger på  Soransonart.com är alltid skyddade. Vi sparar endast de personuppgifter som behövs för att kunna ge dig som kund en bra service, skicka relevanta kunderbjudanden samt uppfylla det avtal vi utlovat.

Se mer under fliken INTEGRITETSPOLICY

Vid ytterligare frågor  kundtjänst    e-post:  kundtjanst@soransonart.com

Alla priser som anges är inkl moms.

VI RESERVERAR OSS FÖR FELSKRIVNINGAR, EVENTUELLA PRISFÖRÄNDRINGAR OCH SLUTFÖRSÄLJNING.