Leveransvillkor

För att handla på denna webbplats måste du ha fyllt 18år eller ha målsmans godkännande.

När du handlar på denna webbplats levererar vi endast till adresser inom Sverige, utanför Sveriges gränser tillkommer en extra kostnad maila oss på  kundtjanst@soransonart.com

Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Leverans

Leveranstiden är normalt 3-5 arbetsdagar inom Sverige.

Samtliga leveranser sker efter avisering. Vid utlämning/leverans av produkterna ska ni alltid uppvisa legitimation. Endast personen med namnet på paketet får hämta ut det hos ombudet. I vissa fall förekommer även hemleverans.

Vid Skada

Om produkten är skadad vid leveranstillfället bör detta anmälas omgående till  kundtjänst eller till transport bolaget. För att vi ska kunna reklamera skadan gentemot vår transportör behöver vi anmäla transportskadan till denne inom 1-3 dagar. Vi är därför tacksamma om ni anmäler skadan inom denna tid. Detta gäller såväl synliga som dolda transportskador och det är därför viktigt att ni packar upp och kontrollerar att produkten är felfri så snart som möjligt efter mottagandet.

Retur

Ta  kontakt med kundtjänst   kundtjanst@soransonart.com

Ej utlösta paket

Paket som ej avhämtats förbehåller vi oss rätten att debitera för de faktiska kostnader som uppstår i samband med din order för närvarande 250kr ( som avser returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift). Efter 14 dagar hos ombudet så skickas paketet tillbaka till oss.

Frakt

Fraktkostnad är 99kr som täcker en del av plock, hantering, paketering och frakt av din order.
Vi sampackar och samfraktar alltid när du köper mer än en produkt, givetvis ingår alltid emballage. Vi skickar med Dhl och Posten.

När du handlar på denna webbplats levererar vi endast till adresser inom Sverige, vid köp utanför Sveriges gränser tillkommer en extra kostnad. Maila kundtjänst.

Betalsätt

Här kan du välja mellan att betala Swish eller kontant.

Alla priser som anges är inklusive moms.

 

Felaktiga priser och fel på webbplatsen

Observera att prissättningsfel, skrivfel eller andra typer av fel och misstag kan förekomma ibland, men vi gör allt för att alla priser och information skall vara rätt men ibland kan det göras fel vid tex. uppdateringar och prisjusteringar mm. Då förbehåller vi oss rätten att markulera beställningen och vi tar kontakt med dig genom e-post.
Delar av webbplatsen uppdateras dagligen.

Personuppgifter

De personuppgifter du uppger på  Soransonart.com är alltid skyddade. Vi sparar endast de personuppgifter som behövs för att kunna ge dig som kund en bra service, skicka relevanta kunderbjudanden samt uppfylla det avtal vi utlovat.

Se mer under fliken INTEGRITETSPOLICY

Vid ytterligare frågor  kundtjänst    e-post:  kundtjanst@soransonart.com

Alla priser som anges är inkl moms.

VI RESERVERAR OSS FÖR FELSKRIVNINGAR, EVENTUELLA PRISFÖRÄNDRINGAR OCH SLUTFÖRSÄLJNING.